Senin, 11 Februari 2013

ceramah bahasa sunda

Wilujeung ngadanggukeun tausiah agami


Ki balap 


Kh jujun junaedi

Af gojali


Kh jejen dan ajengan qaost ti suryalaya murid alrm abah anom:

Teu apal




wilujeung ngadanggukeun


Tidak ada komentar:

Poskan Komentar